• Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch

Zeevracht

Vervoer over zee, of het nu import of export is, kan ingewikkeld zijn. Daarom is het in uw voordeel dat er iemand is die u alle zorgen hieromtrent uit handen neemt. Wij bieden u dan ook graag onze diensten aan voor het organiseren van uw zeevervoer.

lees meer

Luchtvracht

Indien uw goederen op een snelle en efficiënte manier op hun bestemming moeten geraken, kan dit het beste via luchtvracht.
Wij kunnen u een door-to-door oplossing aanbieden of gewoon van luchthaven tot luchthaven. Wereldwijd en in beide richtingen (import en export).

lees meer

Transport Zwitserland

Als erkend expediteur biedt Couwels & Co transporten aan over de ganse wereld maar wij hebben ons gespecialiseerd in het wegtransport naar Zwitserland.

lees meer

Transport Zwitserland

meer info

Expeditie

lees meer

Transport Europa

lees meer

Logistiek

lees meer

Wie zijn wij

Couwels & Co heet u van harte welkom op haar website.

Wij zijn een erkend expediteur gelegen in Wuustwezel (± 20km ten noorden van Antwerpen) en helpen u graag voor het vervoeren en verschepen van uw goederen naar diverse bestemmingen binnen Europa of overzee.
Binnen Europa ligt onze focus zeer sterk op transport naar Zwitserland waarvoor u kan rekenen op meer dan 60 jaar expertise. De oprichter Jos Couwels begon immers al begin jaren 50 met transport tussen Antwerpen en Basel en tot op de dag van vandaag werken wij nog steeds met diezelfde agent in Basel. Met een eigen vaste vloot van meer dan 10 wagens, met allemaal Belgische chauffeurs, hebben wij dagelijks vertrekken vanuit de Benelux naar Zwitserland voor zowel volle ladingen als deelpartijen (groupage). Het spreekt voor zich dat wij ook voor de noodzakelijke douaneformaliteiten kunnen zorgen zoals het opmaken van de nodige documenten (exportdocument, importdocument, T1-document, EUR-1 document,...)  of afhandeling van BTW en invoerrechten.

Naast Zwitserland hebben we ook vaste trafieken naar Groot-Brittanië, Ierland, Duitsland en Oostenrijk waarbij rekenen op ons netwerk van betrouwbare en flexibele partners.

Aanvullend op het wegtransport binnen Europa hebben we ook een eigen expeditie-afdeling die al uw verschepingen overzee (export én import) met de grootste zorg behandelt.
Wij komen de goederen bij u laden en versturen ze via de haven van Antwerpen naar de andere kant van de wereld, hetzij tot in de haven van bestemming, hetzij huis-geleverd tot bij de ontvanger.
Bij ons kan u terecht voor het vervoer van zowel containers (dry containers, flats, open tops, reefers) als groupage (LCL), breakbulk, roro,...

Bovendien bieden wij ook dankzij onze partner (en tevens eigenaar) Transport Van Aperen NV, andere logistieke activiteiten aan zoals op- en overslag van uw goederen, stuffen of strippen van containers, containertracties, ... Dit kan ofwel via onze magazijn in Wuustwezel ofwel via dat van onze partner in Kruibeke op linkeroever.

Kortom: voor elke logistieke vraag kan Couwels & Co u een antwoord bieden.

Heeft u een specifieke vraag? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Bij de rubriek "Ons team" kan u een overzicht vinden van al onze medewerkers en de desbetreffende dienst.

Contacteer ons

Wat uw vracht ook is, wij hebben er vast een oplossing voor. Contacteer ons nu voor een vrijblijvende offerte!

© Copyright 2024 Couwels.be - Website by RSJ Media
Cookies en privacy