• Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch

Luchtvracht

Indien uw goederen op een snelle en efficiënte manier op hun bestemming moeten geraken, kan dit het beste via luchtvracht.
Wij kunnen u een door-to-door oplossing aanbieden of gewoon van luchthaven tot luchthaven. Wereldwijd en in beide richtingen (import en export).

lees meer

Zeevracht

Vervoer over zee, of het nu import of export is, kan ingewikkeld zijn. Daarom is het in uw voordeel dat er iemand is die u alle zorgen hieromtrent uit handen neemt. Wij bieden u dan ook graag onze diensten aan voor het organiseren van uw zeevervoer.

lees meer

Transport Zwitserland

Als erkend expediteur biedt Couwels & Co transporten aan over de ganse wereld maar wij hebben ons gespecialiseerd in het wegtransport naar Zwitserland.

lees meer

Transport Zwitserland

Als erkend expediteur biedt Couwels & Co transporten aan over de ganse wereld maar wij hebben ons gespecialiseerd in het wegtransport naar Zwitserland.
De oprichter Jos Couwels begon immers al begin jaren 50 met transport tussen Antwerpen en Basel en tot op de dag van vandaag werken wij nog steeds met diezelfde agent in Basel. Maar uiteraard hebben we ondertussen niet enkel een agent in Basel, maar aan alle grensposten aan de Zwitserse grens (Le Locle, Vallorbe/Orbe, Thayngen, Kreuzlingen,...).

Dagelijks rijden wij met meer dan 10 eigen vrachtwagens tussen de Benelux en Zwitserland en dit met Belgische (en 1 Franse) chauffeurs wat de communicatie op zowel de laad- als losplaatsen alleen maar ten goede komt. Onze chauffeurs spreken immers naast hun eigen moedertaal ook Frans, Engels en Duits. De eigen trekkers voldoen aan de EURO-6 norm, de laagste emissie op de markt en zijn allen uitgerust met een boordcomputer en GPS zodat wij on-line onze wagens nauwlettend kunnen volgen en ten allen tijde weten waar uw goederen zich bevinden.
Naast eigen wagens werken wij ook met enkele vaste onderaannemers die allen voldoen aan de strenge eisen die wij stellen aan onze partners om niet in te boeten aan service en kwaliteit.
Voornaamste regio's in Zwitserland voor ons zijn Basel, Lausanne en Genève waar we dagelijks laad- en losmogelijkheden hebben maar als specialist op Zwitserland bieden we uiteraard gans Zwitserland aan.

De grote meerderheid van onze trafieken rijden wij met huifwagens (schuifgordijnen) waarbij uw goederen zowel van de zijkant als achter- en bovenkant geladen of gelost kunnen worden. Bovendien hebben wij in onze vloot ook heel wat megatrailers zodat wij zonder problemen goederen kunnen laden tot 3 meter hoogte in plaats van de gebruikelijk 2.60 m van een gewone trailer. Al onze chauffeurs hebben de nodige ADR-opleidingen gevolgd waardoor we ook gevarengoed kunnen/mogen vervoeren.
Moeten uw goederen echter op een vaste temperatuur vervoerd worden, dan kunnen wij ook koelwagens voorzien voor uw geconditioneerde transporten van of naar Zwitserland. Ook hier voor zowel groupage als volle wagens.
Voor stukken die te lang, te breed, te hoog of te zwaar zijn doen wij beroep op ons netwerk van partners voor uitzonderlijk vervoer.
Kortom: voor elke vraag aangaande transport Zwitserland bieden wij een gepast antwoord.

Het spreekt voor zich dat wij ook alle douaneformaliteiten kunnen verzorgen die gepaard gaan met transporten naar Zwitserland.
Wij zorgen voor de uit- en inklaring van uw goederen en stellen op basis van uw commerciële facturen de nodige documenten uit (exportdocumenten, importdocumenten, EUR-1 documenten, transitdocumenten,... ). Wij ontfermen ons tevens over de BTW-afhandeling en invoerrechten.

Heeft u een concrete aanvraag voor Zwitserland?  Gelieve deze dan te sturen naar sales@couwels.be en wij bezorgen u zo spoedig  mogelijk een offerte.

Voor vragen ivm planning, douanedocumenten of ander operationele kwesties kan u rechtstreeks contact opnemen met de collega's van onze Zwitserse afdeling:

Transport Zwitserland
Transport Zwitserland
Zwitserland
Transport Zwitserland
Transport Zwitserland groupage

Contacteer ons

Wat uw vracht ook is, wij hebben er vast een oplossing voor. Contacteer ons nu voor een vrijblijvende offerte!

© Copyright 2024 Couwels.be - Website by RSJ Media
Cookies en privacy