• Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch

Luchtvracht

Indien uw goederen op een snelle en efficiënte manier op hun bestemming moeten geraken, kan dit het beste via luchtvracht.
Wij kunnen u een door-to-door oplossing aanbieden of gewoon van luchthaven tot luchthaven. Wereldwijd en in beide richtingen (import en export).

lees meer

Zeevracht

Vervoer over zee, of het nu import of export is, kan ingewikkeld zijn. Daarom is het in uw voordeel dat er iemand is die u alle zorgen hieromtrent uit handen neemt. Wij bieden u dan ook graag onze diensten aan voor het organiseren van uw zeevervoer.

lees meer

Transport Zwitserland

Als erkend expediteur biedt Couwels & Co transporten aan over de ganse wereld maar wij hebben ons gespecialiseerd in het wegtransport naar Zwitserland.

lees meer

Logistiek

WAREHOUSING

Met een oppervlakte van 240 m² is ons magazijn in Wuustwezel, 20 km ten noorden van Antwerpen, uiterst geschikt voor de op- en overslag van uw goederen.
Indien uw goederen op paletten staan, dan kunnen wij de ruimte van ons magazijn optimaal benutten door uw paletten in onze paletstellingen te schuiven tot 3 stuks hoog. 
Dichter bij de haven van Antwerpen beschikken wij op linkerover in Kruibeke ook over een magazijn waar we dezelfde goederenbehandeling kunnen aanbieden.

STUFFEN/STRIPPEN CONTAINERS

In onze magazijnen kunnen wij uw importcontainers strippen en uw exportcontainers stuffen. 
Voor export komen wij uw goederen met een gewone huifwagen bij u laden en brengen deze naar ons magazijn waar we ze op professionele wijze stuffen, lashen en securen. Wij halen zelf de container uit in de haven van Antwerpen (of Rotterdam indien nodig) en brengen deze ook terug naar kaai. Indien nodig kunnen wij uw container ook gaan wegen om het VGM-certifcaat te verkrijgen alvorens deze opnieuw binnen te leveren. In geval van de berekeningsmethode voor het opstellen van de VGM, bezorgen wij u graag het tarragewicht van de container alsook het gewicht van het lashingmateriaal dat gebruikt werd bij het vastzetten van uw lading in de container.
Voor import halen wij uw volle container op in de haven en trekken deze naar een van onze magazijn waar we uw container strippen en de goederen uitleveren in een gewone huifwagen.
Heeft u een importcontainer met allemaal losse kartons ? Dan kunnen wij deze voor u palettiseren en omwikkelen zodat u de goederen op een veilige en propere manier aangeleverd krijgt.

CONTAINERTRUCKING

Kan u containers zelf laden of lossen?
Dan brengen wij ze rechtstreeks vanuit de haven tot bij u. Dit beperkt zich niet enkel tot België maar wij bieden containertracties over gans Europa aan.

Contacteer ons

Wat uw vracht ook is, wij hebben er vast een oplossing voor. Contacteer ons nu voor een vrijblijvende offerte!

© Copyright 2024 Couwels.be - Website by RSJ Media
Cookies en privacy