• Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch

Transport Zwitserland

Als erkend expediteur biedt Couwels & Co transporten aan over de ganse wereld maar wij hebben ons gespecialiseerd in het wegtransport naar Zwitserland.

lees meer

Luchtvracht

Indien uw goederen op een snelle en efficiënte manier op hun bestemming moeten geraken, kan dit het beste via luchtvracht.
Wij kunnen u een door-to-door oplossing aanbieden of gewoon van luchthaven tot luchthaven. Wereldwijd en in beide richtingen (import en export).

lees meer

Zeevracht

Vervoer over zee, of het nu import of export is, kan ingewikkeld zijn. Daarom is het in uw voordeel dat er iemand is die u alle zorgen hieromtrent uit handen neemt. Wij bieden u dan ook graag onze diensten aan voor het organiseren van uw zeevervoer.

lees meer

Ons team

Een van de grote troeven van Couwels & Co is de expertise en ervaring van ons team. Voor elke aanvraag zoeken zij een op maat gemaakt en competitief voorstel, voor elk probleem zoeken zij een oplossing. Ons team bestaat uit een goeie mix van logistieke specialisten met meer dan 30 jaar ervaring en jonge, dynamische en leergierige personen.

Couwels & Co is dé uitgelezen partner voor uw wegtransporten van en naar Zwitserland alsook import en export over de ganse wereld. Contacteer ons team en wij staan u graag te woord voor al uw vragen in verband met transport en expeditie. 

Heeft u een specifieke prijsaanvraag ?  Gelieve deze dan rechtstreeks te sturen naar Geert Mesdagh (gmesdagh@couwels.be) van onze verkoopsafdeling en hij bezorgt u zo spoedig  mogelijk een offerte.

Baantransport Zwitserland
Wim Van Doninck - Planning - +32 3 545 05 12 - ch@couwels.be
Shari Speltincx - Planning - +32 3 545 05 16 - ch@couwels.be
Frank Hermus - Douane- +32 3 545 05 15 - fhermus@couwels.be

Export/Import overzee
Jill Acket - +32 3 545 05 18 - export@couwels.be

Baantransport Europa
Jill Acket - +32 3 545 05 18 - europe@couwels.be

Verkoop & Marketing
Geert Mesdagh - +32 3 541 42 37 - gmesdagh@couwels.be

Boekhouding
Gina Van Mirlo - +32 3 545 05 10 - finance@couwels.be

Management
Jul Van Aperen - +32 3 545 05 10 - jvanaperen@couwels.be

 

Contacteer ons

Wat uw vracht ook is, wij hebben er vast een oplossing voor. Contacteer ons nu voor een vrijblijvende offerte!

© Copyright 2024 Couwels.be - Website by RSJ Media
Cookies en privacy